Service och reparation av Renault i Härnösand

JN Bilservice slog 1 juni 2016 upp sina portar för första gången. Det är en bilverkstad som kommer att ta emot alla bilmärken. Efter 20 år som anställd, valde jag att starta eget då det blev ett ägarbyte på mitt föregående jobb.

Under alla mina år som bilmekaniker har jag reparerat olika modeller av Renault, gamla som nya, vilket jag kommer att fortsätta att göra. På JN Bilservice reparerar vi Renault med stor noggrannhet och använder reservdelar av hög kvalité, allt för att du som kund skall bli nöjd med vårt arbete och service.

Service, oljebyte, bromsbyte..

Oavsett om din Renault behöver hjälp med service, oljebyte, bromsbyte, kopplingsbyte, generatorbyte, kamremsbyte, batteribyte etc så finns vi där för dig.

Välkommen in med din bil!

/Joakim Näslund Ägare och Mekaniker

Hitta hit

Vi finns på adressen By 102, 871 91 Härnösand i Bilprovningens gamla lokaler.

Kontakt

Ring oss på 0611 – 202 51.